Glazen decoreren met bedrukking of gravure

Bij Glazenmagazijn kunt u glazen laten bedrukken vanaf enkele stuks.
Glazen uit het assortiment met gladde oppervlakken kunnen gedecoreerd worden met een merk, eigen logo of tekst. U kunt kiezen uit een lasergravure of een ponsdruk. Op geharde glazen is alleen een lasergravure mogelijk. Alvorens wij tot uitvoer overgaan van een bedrukking krijgt u een digitale proefdruk.

Klik hier voor de actuele prijzen:
Decoratieprijzen Glazenmagazijn per 1-jan-2024

Monsters
U kunt eventueel eerst een blanco monster van het glas bij ons bestellen. Zo kunt u ervaren of het glas wat u beoogd naar wens is.

Samples
Een proefdruk sturen wij u per e-mail. Dit geeft een goed beeld van het eindresultaat. Zo kan bekeken worden of de positie en verhoudingen in orde zijn. Wanneer u niet helemaal tevreden bent kunnen we in deze fase alles naar believen wijzigen totdat alles naar wens is. Wilt u liever een fysieke sample bedrukt dan gelden de actuele algemene tarieven zoals aangegeven.

Levertijd
De levertijden zijn in overleg. Een order wordt binnen 3 a 4 weken geleverd op een adres in Nederland of België dat u ons opgeeft. Spoedbestellingen zijn mogelijk tegen meerprijs

Betaling
Na beider goedkeuring gaat de order in werking.
Betaling dient vooraf te geschieden tenzij anders overeengekomen.

Bestanden
Voor de beste kwaliteit kunt u (vector)bestanden aanleveren zoals .EPS of .PSD. Het aanleveren van een .JPG, .JPEG, TIF of PNG bestand is ook mogelijk maar dit kan potentieel kwaliteitsverlies opleveren wanneer dit bestand van lage resolutie is. Bij gescheiden kleuren druk is een .EPS of .PSD bestand noodzakelijk.

Klachten en retouren
Het bedrukken van glazen wordt speciaal voor u uitgevoerd. Dit betekent dat een order na goedkeuring niet af te zeggen is en retourneren naar Glazenmagazijn niet mogelijk is. Bij decoraties op schenkhoogte kan een kleine afwijking optreden, dit is soms niet te voorkomen en geen geldige reden tot retour of afzeggen. Echter bij een duidelijk kwaliteitsprobleem van bedrukkingen, welke onder de verantwoordelijkheid van Glazenmagazijn.nl valt, zullen wij uiteraard de partij terugnemen om deze te vervangen danwel te repareren. Wij garanderen u standaard horeca kwaliteit.

Bedrukking of gravure aanvragen
Gebruik het contactformulier om een offerte aan te vragen.