Retourneren

Geachte klant,

Het heeft onze prioriteit dat u als klant met onze producten en service tevreden bent. Mocht dit onverhoopt niet het geval zijn dan horen wij graag hoe wij onze service kunnen verbeteren.

Als u producten wilt retourneren dan gelden de algemene voorwaarden.
De algemene voorwaarden kunt u hier lezen: Algemene Voorwaarden
Het wordt aangeraden deze nogmaals door te nemen alvorens u producten retourneert.
Ondere andere vindt u in de de algemene voorwaarden beschreven de termijnen tot wanneer u tot retourneren kunt overgaan. Hierbij bestaan belangrijke verschillen in de voorwaarden tussen een consument (particulier) en een zakelijk klant.
Tijdens de in de algemene voorwaarden genoemde termijnen dient u zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. Alleen ongebruikte producten worden teruggenomen. Indien u van uw herroepingsrecht gebruik maakt, kunt u het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan ons retourneren.

Indien u een artikel retourneert dient u altijd een volledig ingevuld retourformulier en een kopie van de factuur mee te sturen.

Retour sturen is niet mogelijk voor speciaal voor u bestelde artikelen.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, komen de kosten van de verzending voor uw rekening. Deze kosten zijn voor rekening van Glazenmagazijn indien wij een ander product hebben geleverd dan besteld of de fout op een andere manier te wijten is aan handelen van Glazenmagazijn anders dan schade ontstaan tijdens vervoer.
Uw aankoopbedrag zullen wij zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 30 dagen, terugbetalen.
U kunt de artikelen retour sturen per pakketpost. Het risico van schade tijdens verzending en de verzendkosten zijn voor uw rekening.

Formulier voor herroeping van overeenkomst

Onderstaand formulier kunt u uitprinten en invullen en met het pakket opsturen. Vergeet niet een kopie van de aankoopfactuur bij te voegen.
U kunt het pakket met formulier sturen naar:

Glazenmagazijn.nl
De Dollard 28-B
1454 AV Watergang
Nederland

Download hier het: Formulier voor herroeping van overeenkomst