Retourneren

Geachte klant,

Het heeft onze prioriteit dat u als klant met onze producten en service tevreden bent. Mocht dit onverhoopt niet het geval zijn dan horen wij graag hoe wij onze service kunnen verbeteren.

Als u producten wilt retourneren dan gelden de algemene voorwaarden.
De algemene voorwaarden kunt u hier lezen: Algemene Voorwaarden
Het wordt aangeraden deze nogmaals door te nemen alvorens u producten retourneert.
Ondere andere vindt u in de de algemene voorwaarden beschreven de termijnen tot wanneer u tot retourneren kunt overgaan. Hierbij bestaan belangrijke verschillen tussen een consument (particulier) en een zakelijke klant.
Tijdens de in de algemene voorwaarden genoemde termijnen dient u zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. Alleen ongebruikte producten worden teruggenomen. Indien u van uw herroepingsrecht gebruik maakt, kunt u het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan ons retourneren. Wij adviseren hiervoor DHL parcel, maar u bent niet verplicht met deze vervoerder te verzenden.

Indien u een artikel retourneert dient u altijd een volledig ingevuld retourformulier en een kopie van de factuur mee te sturen. Retour sturen is niet mogelijk voor speciaal voor u bestelde artikelen.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, komen de kosten van de verzending voor uw rekening. Het risico van schade en vermissing tijdens deze verzending is voor uw rekening.
Indien u een ander product heeft ontvangen dan besteld en/of schade heeft bij ontvangst van uw bestelling dan niet op eigen intitiatief terugsturen maar eerst Glazenmagazijn bellen 020-7373312 of Glazenmagazijn contacteren met het contactformulier voor nadere instructies en overleg.
Uw aankoopbedrag zullen wij zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 30 dagen, terugbetalen.
U kunt de artikelen retour sturen per pakketpost.

Formulier voor herroeping van overeenkomst

Onderstaand formulier kunt u uitprinten en invullen en met het pakket opsturen.
Vergeet niet een kopie van de aankoopfactuur bij te voegen.
U kunt het pakket met factuur en formulier sturen naar:

Glazenmagazijn.nl
De Dollard 28-B
1454 AV  Watergang
Nederland

Download hier het: Formulier voor herroeping van overeenkomst